Over Ons

Over Ons

Over Van de Blaak Technische Installaties BV

Van de Blaak Technische Installaties BV is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de utiliteit- en woningbouw. Onze opdrachtgevers zijn hotels, restaurants, productiebedrijven, (gemeentelijke) overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Een sterk team op het gebied van gas, water en elektra. Groot zijn en toch klein blijven. Dan ben je qua prijs en service een interessante partner voor het MKB. Dat is dan ook de reden dat Van de Blaak Technische Installaties uit Harskamp en Van Grootheest CV- en loodgietersbedrijf uit Harskamp, hun krachten hebben gebundeld. Het team met samen meer dan 100 jaar ervaring mag zich totaalinstallateur noemen. ‘Die combinatie levert voor de klant alleen maar voordelen op’, aldus Martin van Beek. ‘We hebben nu in totaal 35 medewerkers maar al onze opdrachtgevers hebben net als bij een kleinschalig opererend bedrijf met maar één contactpersoon, dus één aanspreekpunt te maken’. De twee bedrijven bestrijken het totale scala werkzaamheden op het gebied van gas, water en elektra. Het werkgebied van het duo beslaat heel Nederland, maar concentreert zich op Midden-Nederland.

NEN-NORMERING

Kwalitatief bevinden de bedrijven zich in het hoogste segment. De vakbekwame medewerkers staan altijd voor u klaar. Van advies, ontwerp en vrijblijvende offerte tot de aanleg van eenvoudig tot zeer complex installatiewerk, datacommunicatie, beveiliging en inspecties. Uitsluitend snel en kostenbewust uitgevoerd volgens de geldende NEN-normering.

BELANGRIJKE PIJLERS

De technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en ook de overkoepelende instanties en de overheid scherpen hun eisen in de vorm van NEN-normering en ARBO voortdurend aan. Daarom is een van de belangrijkste aspecten de voortdurende bijscholing van de medewerkers. Professionalisme en specialisme zijn immers de pijlers van de drie bedrijven.

Ook zijn wij aangesloten bij BBAN.

 

0318 457248
info@vandeblaak.nl